foto

Jean-Marie Juan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Crime à Aigues-Mortes (TV film)
2014 Les Trois frères, le retour
2011 Crimes en sourdine
2010 DiDi Hollywood
Zločin z lásky
2008 Zločin po italsku (TV film)
2007 Symbol smrti
2006 Hlavní podezřelý (TV film)
Opojení mocí
2004 Joe Pollox et les mauvais esprits (TV film)
2003 Příběh lásky (TV film)
2002 Les rebelles de Moissac (TV film)
2001 Juliette: Service(s) compris (TV film)
Zamilovaná žena (TV film)
2000 La Taule
Sagards, Les (TV film)
1999 Le schpountz
N'oublie pas que tu m'aimes (TV film)
Volvérunt
1998 Je suis vivante et je vous aime
1997 Komorná z Titanicu
1996 Kapitán Conan
1993 Martineau... et le portrait de femme (TV film)
1990 Maminčin zámek
1987 Flag
Spolek darebáků
1986 Žena mého života
1969 Kaktusový květ

TV seriály

2015 La vie devant elles (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2010 Victoire Bonnot (TV seriál)
2008 Terre de lumière (TV seriál)
2004 Tajemství jezera (TV seriál)
2003 Komisař Valence (TV seriál)
Le tuteur (TV seriál)
Modré hlubiny (TV seriál)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
Škola života (TV seriál)
Usurpation d'identité (E23)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)
Rastignac aneb ctižádostivost (TV seriál)
2000 Duelles (TV seriál)
Un flic nommé Lecoeur (TV seriál)
Ženská spravedlnost (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Un homme en colère (TV seriál)
Vertiges (TV seriál)
Vérité oblige (TV seriál)
Docteur Sylvestre (TV seriál)
Programme de substitution (S03E05)
1996 Allumettes suédoises, Les (TV seriál)
1995 Anne Le Guen (TV seriál)
1994 Extrême Limite (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Year in Provence, A (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Maigret a muž z lavičky (E10)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky