foto

Michel Léviant

  • nar. 1947
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 La nuit rebelle
2008 Táta pod stromeček (TV film)
2007 En souvenir de nous
Pod palbou
1997 Mystères de Sadjurah, Les (TV film)
Pardaillan (TV film)
1994 D'Artagnanova dcera
Rapt à crédit (TV film)
1993 Jeux d'enfants (TV film)
1989 Prix du silence, Le (TV film)
1981 Gueule du loup, La
Špinavá záležitost
1979 Les fleurs fanées

TV seriály

2005 Dernier seigneur des Balkans, Le (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1996 Quai n° 1 (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
1979 Caméra une première (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1981 Špinavá záležitost
1980 Girls

TV seriály

1988 Haute tension (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 La nuit rebelle
2007 En souvenir de nous
1993 Jeux d'enfants (TV film)
1981 Gueule du loup, La

TV seriály

1979 Caméra une première (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace