foto

Axel Buchholz

  • nar. 1965
    Luckenwalde, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Lék na život
2015 Blindgänger (TV film)
2014 Der Fall Bruckner (TV film)
2012 Mrtví a živí
2011 Gegen Morgen
2009 Polizeiruf 110: Falscher Vater (TV film)
2008 Meine wunderbare Familie - Einmal Ostsee und zurück (TV film)
2007 An die Grenze (TV film)
Erlkönig (TV film)
Max Minsky a já
2006 Rosa Roth - In guten Händen (TV film)
Studené léto (TV film)
Svědectví vraždy: Mlčeti zlato (TV film)
2004 Kleinruppin Forever
2003 Der Aufstand (TV film)
Nitschewo
Poslední taxi (TV film)
1998 Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und der Tote an Loch Neun (TV film)
1988 Nadine, meine Liebe (TV film)
1972 Tod im Studio
1967 Valentin Katajews chirurgische Eingriffe in das Seelenleben des Dr. Igor Igorowitsch

TV seriály

2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2015 Blochin (TV seriál)
Block B - Unter Arrest (TV seriál)
2013 Kriminalista (TV seriál)
Loutkovodič (S09E01)
2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2009 Alisa - Jdi za svým srdcem (TV seriál)
2008 Die Stein (TV seriál)
2006 Die Kinder der Flucht (TV seriál)
Spreewaldkrimi (TV seriál)
Stadt Land Mord! (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace