foto

Inga Landgré

  • nar. 6.8.1927 (90 let)
    Stockholm, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kyselé Vánoce
2014 Lamento
2013 Utajené dítě
Zločiny z vášně: Mrtvá nevěsta (TV film)
2011 Muži, kteří nenávidí ženy
2010 Bella & Real, the Movie
2008 Gud, lukt och henne
Irene Huss - Ohnivý tanec
2007 Letuška
2003 Okamžitý nápad
Paradiset
1999 Dödlig drift
1998 Den tatuerade änkan (TV film)
1997 Larmar och gör sig till (TV film)
1992 Kejsarn av Portugallien (TV film)
S nejlepšími úmysly
1986 Amorosa
Bröderna Mozart
1977 Rajské místo
1976 Långt borta och nära
1968 Korridoren
1967 Hugo a Josefina
Stimulantia
1964 Älskande par
1963 Det är hos mig han har varit
1959 Oväder på Sycamore street (TV film)
Svatební noc
1958 Lek på regnbågen
Než se rozední
Vi på Väddö
1957 En drömmares vandring
Möten i skymningen
Sedmá pečeť
1955 Mord, lilla vän
Sny žen
1953 Dansa, min docka...
Dum-Bom
1952 Flyg-Bom
1951 Tull-Bom
1950 Kvartetten som sprängdes
Medan staden sover
1949 Farlig vår
1948 Eva
Soldat Bom
1947 Maj på Malö
Rallare
1946 Ballongen
Driver dagg faller regn
Krize
Medan porten var stängd
Pengar - en tragikomisk saga
1945 Rosen på Tistelön
1944 Klockan på Rönneberga
1943 Slovo

TV seriály

2012 Skuteční lidé (TV seriál)
2009 Wallander (TV seriál)
Kuriren (S02E03)
2006 Möbelhandlarens dotter (TV seriál)
2003 Belinder auktioner (TV seriál)
Solbacken: Avd. E (TV seriál)
1997 OP7 (TV seriál)
Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1996 Skuggornas hus (TV seriál)
1993 Rosenbaum (TV seriál)
1991 Den goda viljan (TV seriál)
1989 Flickan vid stenbänken (TV seriál)
1976 De lyckligt lottade (TV seriál)
1951 Foreign Intrigue (TV seriál)

Dokumentární

1982 Mamma

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace