foto

Georges Rostan

  • nar. 1934
  • zem. 26.3.2020

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 César (TV film)
Le Blanc et le rouge (TV film)
1999 Collègues, Les
Femme du boulanger, La (TV film)
Ouriga (TV film)
1997 Cassidi et Cassidi: Le prix de la liberté (TV film)
Ledový statek (TV film)
Madame Dubois - Hôtel Bellevue (TV film)
1992 Fou de foot (TV film)
Pour une fille en rouge (TV film)
1984 Le matelot 512
Soudce
1982 Secret des Andrônes, Le (TV film)
1981 Mon ami Socia (TV film)
Sang des Atrides, Le (TV film)
1980 Changements de décors (TV film)
Mon cher Théo Van Gogh (TV film)
Retour à Marseille
So long, rêveuse (TV film)
1979 Roméo et Baucis (TV film)
1978 Les bijoux de Carina (TV film)
1975 Cigalon (TV film)
1974 Une mort comme la mienne (TV film)
1967 Racines du mal, Les
1964 Âge ingrat, L'
1963 La Cuisine au beurre

TV seriály

1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Zámek Oliviérů (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Malaventure (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky