foto

Jürgen Zwingel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kouzlo měsíčního svitu
2011 Isabelle disparue (TV film)
2010 Blanc comme neige
2009 La saison des immortelles (TV film)
2008 Guy Môquet, un amour fusillé (TV film)
2007 Nous nous sommes tant hais (TV film)
2006 Zmije
2005 Le triporteur de Belleville (TV film)
2003 Promlčení
1997 Amis pour la vie
Lucie Aubracová
1995 Bídníci 20. století
Le petit garçon
1994 Riskantní poslání (TV film)
1993 Tronc, Le
1992 Všechny strasti světa
1991 Milena
Neige et le feu, La
1990 Kde všechno končí (TV film)
Noc lišky (TV film)

TV seriály

2013 Détectives (TV seriál)
Jeu de piste (S01E02)
Convictions intimes (S01E01)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Far Ouest (S07E12)
2011 Platane (TV seriál)
2010 Chez Maupassant (TV seriál)
Boule de suif (S03E01)
2007 Voici venir l'orage... (TV seriál)
Deuxième partie (E02)
2005 Mademoiselle Joubert (TV seriál)
2001 Lovci pokladů (TV seriál)
Královský prsten (S02E20)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Vérité oblige (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)
1990 Gorille, Le (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)

Dokumentární

2009 Pařížská mírová konference 1919 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky