foto

Kevork Malikyan

  • nar. 2.6.1943 (75 let)
    Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ay Lav Yu Tuu
2015 Niyazi Gül Dörtnala
2014 EXODUS: Bohové a králové
2013 Yozgat Blues
Zpívající ženy
2011 The Palace
2006 Renesance
2004 Let Fénixe
2002 Bella Bettien
2000 Mladý Indiana Jones: Masks of Evil
Na počátku (TV film)
1998 Komisař
1997 Into the Blue (TV film)
1995 Foťák
Slave of Dreams (TV film)
1994 MacGyver: Ztracený poklad Atlantidy (TV film)
1992 Double Vision (TV film)
1989 Indiana Jones a Poslední křížová výprava
1988 Pascaliho ostrov
1986 Půlměsíční ulice
1985 Korsičtí bratři (TV film)
1984 Chytit krále (TV film)
The First Olympics: Athens 1896 (TV film)
1983 Plášť do deště
1981 Peter and Paul (TV film)
1978 Půlnoční expres
Zloděj z Bagdádu (TV film)
1970 Muž, který pronásledoval sám sebe

TV seriály

2018 Kanaga (TV seriál)
2017 Payitaht: Abdülhamid (TV seriál)
2014 Reaksiyon (TV seriál)
2013 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 2 (S04E02)
2012 Babalar Ve Evlatlar (TV seriál)
2011 Bir Ömür Yetmez (TV seriál)
2008 10 dní do války (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
1995 Konečný tah (TV seriál)
1993 Wild Justice (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Nástrahy zubařského křesla (S04E03)
1990 Domek z karet (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
1979 Profesionálové (TV seriál)
Arabská mozaika (S03E02)
1978 Profesionálové (TV seriál)
Jízda na slepo (S02E09)
1977 Mind Your Language (TV seriál)
1972 In for a Penny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace