foto

Gérard de Battista

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Vive la crise !
2014 L'hiver est proche
2013 Cheba Louisa
La dernière campagne (TV film)
2012 Thérèse Desqueyroux
2011 Changer la vie! (TV film)
Isabelle disparue (TV film)
Voyez comme ils dansent
2010 I pro lásku se zabíjí
Čtyři chlapci jedné noci (TV film)
2009 Popel a krev
2008 Elles et moi (TV film)
2007 Kde se cesty kříží
Tajemství
2006 Grand Charles, Le (TV film)
Poussière d'amour (TV film)
2005 Capitaines des ténèbres (TV film)
2004 Les Parisiens
Nevinný žert
Suzie Berton (TV film)
2003 La petite Lili
Není to tak vážné
Super prohnilí
2001 Demain et tous les jours après (TV film)
Kdo jinému jámu kopá (TV film)
Voyance et manigance
2000 Tontaine et Tonton (TV film)
V zajetí chuti
1999 Le Boiteux: Baby blues (TV film)
Un dérangement considérable
Venuše, salon krásy
1998 Femme du cosmonaute, La
Un grand cri d'amour
1996 Fallait pas !...
Mýlit se je chlapské
Sixième classique (TV film)
1995 Manželství po francouzsku
1994 Modrá přilba
Tu ne devrais pas de si bon matin
1993 Cukr, káva, limonáda
Prix d'une femme, Le (TV film)
1992 Au pays des Juliets
Vida láctea, La
1991 Báječné časy
1990 Contra el viento
1989 Hiver 54, l'abbé Pierre
1988 Sans peur et sans reproche
1987 Ennemis intimes
Poule et frites
1986 Hôtel du paradis
1985 Blanche a Marie
Scout toujours...
1984 Tęte dans le sac, La
1982 Le permis télé
1981 Mon enfant, ma mère (TV film)
T'es grand et puis t'oublies (TV film)
1980 Les turlupins
Soleil en face, Le
1973 L'An 01
1970 Yan Diga - Ils traverseront des pays comme des jardins
1968 La Femme bourreau
1966 Tristesse des anthropophages
1965 Pays loin, Les

TV seriály

2006 Nováčci (TV seriál)
1994 3000 scénarios contre un virus (TV seriál)
Avocat d'office (TV seriál)
1993 Des héros ordinaires (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Dokumentární

2007 On dirait que...
2005 Mes questions sur.. (TV seriál)
2004 Les falbalas de Jean-Paul Gaultier (TV film)
2002 Rêve plus fort que la mort, Le
1997 Level Five
1983 Le Japon insolite
1977 La télédiction, un nouveau regard sur la terre

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace