foto

Alexandra Naoum

  • nar. 7.10.1986 (33 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kill Ben Lyk
L'Amazone
2015 Drama
2014 408
2010 Les Princes de la nuit

TV seriály

2018 The Romanoffs (TV seriál)
The One That Holds Everything (E08)
Chérif (TV seriál)
Week-end mortel (S05E01)
2016 Workingirls (TV seriál)
Le 31 décembre (S04E11)
2011 La Chanson du dimanche (TV seriál)
2009 Paris 16ème (TV seriál)
2007 Confidences (TV seriál)
Podezření (TV seriál)
Eva est-elle la clé ? (E03)
Saint-Ex, nos années pension (TV seriál)
2006 Préjudices (TV seriál)
2005 On s'appelle (TV seriál)
2004 Žena zákona (TV seriál)
Complicité de viol (S09E04)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 L'Amazone

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 L'Amazone

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky