foto

Fabian Richard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Teď už Dafné
2015 Drama
La Vie très privée de Monsieur Sim
2014 Et maintenant nous sommes en vie
2004 La classe du brevet (TV film)
2002 Paradisco

TV seriály

2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)

Dokumentární

1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 93 Faubourg Saint-Honoré (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky