foto

Anna Akana

  • nar. 1989
    Wahiawa, Hawaii, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Go Back to China
2018 Wei lai ji qi cheng
2017 You Get Me
2016 Dirty 30
2015 Ant-Man
Hello, My Name Is Doris
Kids vs Monsters
2013 Riley Rewind

TV seriály

2018 Corporate (TV seriál)
The Void (S01E01)
Greenovi ve velkoměstě (TV seriál)
Youth & Consequences (TV seriál)
2016 Miss 2059 (TV seriál)
Single by 30 (TV seriál)
2015 Escape from Team Fortress (TV seriál)
Oscar's Hotel for Fantastical Creatures (TV seriál)
2014 The Fosters (TV seriál)
Metropolis (S01E20)
2013 The Fosters (TV seriál)
Consequently (S01E02)
2012 The Beauty Inside (TV seriál)
2011 Nešika (TV seriál)
Knocker Nightmare (S01E02)
2010 Na parket! (TV seriál)

Dokumentární

2019 It's Not That Funny

Hudební videoklipy

2011 Katy Perry - Last Friday Night (T.G.I.F.) (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Miss 2059 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace