foto

Xiaoxing Cheng

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2015 French Touch
2002 Le destinataire

Dokumentární

2010 Ideal Match
2008 Tous les habits du monde (TV seriál)
2007 Enfants bananes
2005 Toutes les télés du monde (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 French Touch
2002 Le destinataire

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace