foto

C.M. Pennington-Richards

  • nar. 17.12.1911
    South Norwood, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2.1.2005 (93 let)
    Bognor Regis, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1967 A Challenge for Robin Hood
Danny the Dragon
1963 Ladies Who Do
Mystery Submarine
1961 Dentist on the Job
Double Bunk
1960 Inn for Trouble
1957 Hour of Decision
Stormy Crossing
1953 Oracle, The

TV seriály

1975 Kim & Co. (TV seriál)
1962 Zero One (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
1958 Adventures of the Sea Hawk (TV seriál)
Ivanhoe (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1957 The New Adventures of Martin Kane (TV seriál)
1956 The Buccaneers (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1949 Obsession

Scenáristická filmografie

Filmy

1967 Danny the Dragon
1961 Double Bunk

TV seriály

1975 Kim & Co. (TV seriál)
1974 Boy with Two Heads, The (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1956 The Buccaneers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace