foto

Hans Diehl

  • nar. 1940
    Offenbach am Main, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pohádka o zemi hojnosti (TV film)
2015 Ein starkes Team - Tödliches Vermächtnis (TV film)
2013 Vysněná země
2008 Cizinec ve mně
Der Sushi Baron - Dicke Freunde in Tokio (TV film)
Místo činu: Kolín - Mrtvá na smetišti (TV film)
2007 Tatort - Dornröschens Rache (TV film)
2006 Commissario Laurenti - Die Toten vom Karst (TV film)
Das unreine Mal (TV film)
2005 Antikörper
Sága rodu Vandenbergů (TV film)
2003 Benátské finále (TV film)
Nachtschicht - Amok! (TV film)
2002 Detective Lovelorn und die Rache des Pharao
Nibelungen, Die (TV film)
Záhada vyvoleného (TV film)
2001 Komisařka Rosa Roth - Lži bližnímu svému i sobě (TV film)
1999 Charlotte Link - Die Sünde der Engel (TV film)
T.E.A.M. Berlin - Tödlicher Wind (TV film)
Wavlewova kletba (TV film)
1997 Gesches Gift
Rote Schakal, Der (TV film)
Zámek (TV film)
1996 Atemlos durch die Nacht (TV film)
1993 Schlusschor (TV film)
1991 Transit
1990 Absturz (TV film)
Rausschmeißer, Der
Requiem für den Wassermann (TV film)
Zauberkasten, Der (TV film)
1981 Boot ist voll, Das
1977 Die ganz begreifliche Angst vor Schlägen (divadelní záznam)

TV seriály

2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Commissario Laurenti (TV seriál)
2002 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Rückkehr des Teufels (E03)
2000 Donna Leon (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
Král ze St. Pauli (TV seriál)
Laden, Der (TV seriál)
1997 Boomtown Berlin (TV seriál)
1996 Der Schattenmann (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1990 S klauny přišly slzy (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace