foto

Herbert Fritsch

  • nar. 20.1.1951 (69 let)
    Augsburg, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 unRuhezeiten
2010 Elf Onkel
2009 Schlaflos (TV film)
2008 Cizinec ve mně
2007 Wie angelt man sich seine Chefin (TV film)
2006 Der Idiot (TV film)
2005 Solo für Schwarz - Tod im See (TV film)
2004 Carola Stern - Doppelleben (TV film)
Hledá se rodina (TV film)
2003 Hamlet_X
Poslední taxi (TV film)
2001 Happiness Is a Warm Gun
2000 Dämonen (TV film)
Elitní zásahová jednotka (TV film)
Kaliber Deluxe
Männer vom K3 - Tyrannenmord, Die (TV film)
Osamělá kočka
1999 Picknick im Schnee (TV film)
1998 Just Married
Tigerstreifenbaby wartet auf Tarzan
1997 Die 120 Tage von Bottrop
1996 Engelchen
1994 Letzte Entscheidung, Die (TV film)
1981 Die Grenze (TV film)
1978 Das Ende einer Karriere (TV film)

TV seriály

2006 V podezření (TV seriál)
Ein neues Leben (E08)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1997 Frauen morden leichter (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2018 Partisan: Volksbühne am Rosa-Luxemburg-Platz 1992-2017

Režijní filmografie

Filmy

2010 Elf Onkel
2003 Hamlet_X

Divadelní záznam

2011 Nora oder Ein Puppenhaus (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Elf Onkel
2003 Hamlet_X

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky