foto

Melodee Spevack

  • nar. 13.10.1953 (65 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dances with Werewolves
2007 Never Say Macbeth
Pain Within
Černý pátek (TV film)
2005 Tôkyô zonbi
2004 Izo
2003 Mummy's Kiss, The
2002 Armitage: Dual Matrix
2001 Metropolis
1996 Hana no onna sumô
1995 Mizutani Kei: Insatsu no toriko
1992 Tenči mujó! Rjó'óki
1991 Kidó senši Gundam F91
1989 Guerrero del Este de Los Angeles
1988 Kouzelnice
1986 Hokuto no ken
Robotech II: The Sentinels
1977 Deadbeat

TV seriály

2010 Frontier Guard (TV seriál)
2007 Star Trek: Odyssey (TV seriál)
2004 Monster (TV seriál)
Posel klamů (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Kir'Shara (S04E09)
2003 .hack//Tasogare no udewa densecu (TV seriál)
Avenger (TV seriál)
Last Exile (TV seriál)
Takahaši Rumiko gekidžó: Ningjo no mori (TV seriál)
2002 Džúni kokuki (TV seriál)
2001 Cosmowarrior Zero (TV seriál)
Geneshaft (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Argento Sóma (TV seriál)
Rokumon tengai mon Colle Knight (TV seriál)
Vandread (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Amphipolis v obležení (S05E14)
1999 Digimon (TV seriál)
1998 Džikú tantei Genši-kun (TV seriál)
Night Walker: Majonaka no tantei (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1997 Battle Athletess daiundókai (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Gabrielina Naděje (S03E05)
1994 Mahó kiši Rayearth (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1968 Cyborg 009 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace