foto

Pascal Jaubert

  • nar. 14.10.1975 (45 let)
    Neuilly Sur Seine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Le Village des ombres
2008 Fracassés
2004 Na hraně (TV film)
Valse des gros derrières, La
2003 À cran (TV film)
2001 Mama Aloko
Sexy ptáci
2000 Skryté poklady
1999 Le sourire du clown
1998 Le Goût des fraises (TV film)
Voie est libre, La
1992 Momo (TV film)

TV seriály

2013 Direction générale de la VDM (TV seriál)
2012 Roxane, la vie sexuelle de ma pote (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
2000 Le g.R.E.C. (TV seriál)
1996 C'est cool! (TV seriál)
1995 Julie Lescautová (TV seriál)
Vražda v bazénu (S04E01)
1993 Seconde B (TV seriál)
1992 Le JAP, juge d'application des peines (TV seriál)
1990 Sixičme gauche (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Action commerciale
2010 Le Village des ombres
2008 Fracassés

TV seriály

2010 Nováčci (TV seriál)
À mains nues (S04E06)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Action commerciale

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky