foto

Cyrille Thouvenin

  • nar. 15.5.1976 (43 let)
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Nobody Fucks Nico
2010 Le Village des ombres
2008 La Clef du problème
Stalo se
Veuve tatouée, La (TV film)
2007 L'Avare (TV film)
2006 Les Fragments d’Antonin
Pour l'amour de Dieu (TV film)
2005 Modlitba za mrtvé
Šedé duše
2003 Les Parents terribles (TV film)
Quelques jours entre nous (TV film)
Signe d'hiver
2002 Sueurs
2001 Dérives (TV film)
Interpellation, L' (TV film)
Oui, mais...
Tempus fugit
2000 In extremis
Juste une question d'amour (TV film)
Un Arabe ouvert
Un morceau de soleil (TV film)
Zmatené vztahy
1999 Choix d'Élodie, Le (TV film)

TV seriály

2017 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S06E12)
Epizoda 11 (S06E11)
Epizoda 9 (S06E09)
další epizody (8)
2014 Interventions (TV seriál)
2013 Direction générale de la VDM (TV seriál)
Les Limiers (TV seriál)
Fugitive (E06)
Prédateur (E05)
Mauvaise herbe (E04)
další epizody (6)
2010 Enquêtes réservées (TV seriál)
Contre-plongée (S03E07)
2009 Les petits meurtres d'Agatha Christie (TV seriál)
2006 Sable noir (TV seriál)
2003 Nebezpečné známosti (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 Commandant Nerval (TV seriál)
Quai n° 1 (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)

Host

TV pořady

2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky