foto

Khigh Dhiegh

  • nar. 25.8.1910
    Spring Lake, New Jersey, USA
  • zem. 25.10.1991 (81 let)
    Mesa, Arizona, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Forbidden Nights (TV film)
1978 Goin' Coconuts
1974 Judge Dee and the Monastery Murders (TV film)
1971 Koncert pro Satana
1968 Istanbul Express (TV film)
The Destructors
1966 Znovuzrození
1965 Jak zabít svou ženu
1964 Fanfare for a Death Scene (TV film)
1963 13 Frightened Girls!
1962 Mandžuský kandidát
1957 Time Limit

TV seriály

1989 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Kéž bys tu byl (S02E01)
1988 Panský dům (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Meeting of Minds (TV seriál)
1975 Khan! (TV seriál)
1973 Kung Fu (TV seriál)
Alethea (S01E11)
1972 Anna and the King (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Cocoon (S01E01)
It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1960 The Islanders (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky