foto

Monsieur Poulpe

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Budapest
Les Aventures de Spirou et Fantasio
Taxi 5
2016 La Folle Histoire de Max et Léon
2015 Le Talent de mes amis
2009 Rester seule mais avec qui?

TV seriály

2016 Lastman (TV seriál)
2015 Reboot (TV seriál)
2014 Templeton (TV seriál)
Workingirls (TV seriál)
This is la fin (S03E12)
Les Investisseurs indiens (S03E11)
Reportage (S03E08)
další epizody (9)
2012 La dernière série avant la fin du monde (TV seriál)
2010 Karaté Boy (TV seriál)
Young Karaté Boy (TV seriál)
2009 J'irai loler sur vos tombes (TV seriál)
2007 101% (TV seriál)
Mange mon geek (TV seriál)
Nerdz (TV seriál)

TV pořady

2011 Les 4 ans de Nolife (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Karaté Boy (TV seriál)
Young Karaté Boy (TV seriál)
2009 J'irai loler sur vos tombes (TV seriál)
2007 Nerdz (TV seriál)

TV pořady

2011 Le Golden Show (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Karaté Boy (TV seriál)
Young Karaté Boy (TV seriál)
2007 Mange mon geek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace