foto

Jean-Louis Benoît

  • nar. 22.1.1947 (72 let)
    Alès, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1998 La mort du Chinois
Les fourberies de Scapin (TV film)
1997 Parenthèse, La (TV film)
1995 Fidèle infidèle, La (TV film)
1993 Bal, Le (TV film)
1990 Dédé
1985 Les poings fermés
1981 L' apache

TV seriály

1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace