foto

Katherine Kelly Lang

  • nar. 25.7.1961 (57 let)
    Hollywood, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Deník plný tajemství
Monolith
1996 Subliminal Seduction (TV film)
1987 Delta Fever
Made In USA
1986 Last Precinct, The (TV film)
1982 Desperate Lives (TV film)
1981 Zlořečení
1979 Skatetown, U.S.A.
1972 The Night Stalker (TV film)

TV seriály

1995 Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
Dreams (TV seriál)
Legmen (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 Masquerade (TV seriál)
1982 The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

TV pořady

2008 Piilokamerapäälliköt (TV pořad)
2006 The 33rd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
1992 Vicki! (TV pořad)
1988 The 15th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1987 Circus of the Stars #12 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace