foto

Mckenna Grace

  • nar. 25.6.2006 (13 let)
    Dallas, Texas, USA

Biografie

Čerstvě desetiletá dětská herečka Mckenna Grace se narodila 25.6. 2006 v USA. Její filmová kariéra se začala rýsovat v roce 2013, kdy debutovala v postapokalyptickém dramatu Goodbye World. Mezi její prozatím nejvýznamnější role patří role Jasmine Bernstein v seriálu Crash & Bernstein, Faith Newman ze seriálu Mladí a neklidní nebo role malé Daisy z nového akčního sci-fi Den nezávislosti: Nový útok. V roce 2017 ji budeme moci spatřit v hororovém snímku Amityville: The Awakening, kde ztvární postavu Juliet.

Co se týče osobního života, Mckenna navštěvuje 5. třídu Základní školy. Její nejoblíbenější předměty jsou Matematika a Dějepis. Jejími vůbec nejoblíbenějšími filmy jsou E.T. - Mimozemšťan a všechny filmy od režiséra Tima Burtona, zejména snímek Střihoruký Edward. Největší hereckou inspirací pro mladičkou herečku je Johnny Deep a Meryl Streep. I přes svůj velmi nízký věk se považuje za velmi šťastnou dívku a sama se začíná věnovat charitě. Pravidelně podporuje dětské nemocnice a posílá jim své hračky a oblečení.

Tato mladá a nepochybně talentovaná herečka má celou svou kariéru před sebou a my se můžeme jen těšit na její další filmové počiny, kterých jak se zdá bude opravdu dostatek.

Tomáš "Janzic999" Jansa

Herecká filmografie

Filmy

2021 Krotitelé duchů: Odkaz
2020 Scoob!
2019 Annabelle 3
Captain Marvel
Troop Zero
2018 Ready Player One: Hra začíná
The Bad Seed (TV film)
2017 Amityville: Probuzení
Já, Tonya
Milovník po přechodu
Velký dar
2016 Den nezávislosti: Nový útok
Mr. Church
2015 Babysitter's Black Book (TV film)
Frankenstein
Genie in a Bikini (TV film)
Russell Madness
The Deadliest Gun
2014 Love Is Relative (TV film)
Suburban Gothic
2013 Goodbye World

TV seriály

2020 Malý Sheldon (TV seriál)
Tělový lesk a batoh přežití (S03E12)
2019 Prezident v pořadí (TV seriál)
#nefunkčnísystém (S03E01)
2018 Sabrinina děsivá dobrodružství (TV seriál)
Kapitola jedenáctá: Příběh zimního slunovratu (S01E11)
The Haunting (TV seriál)
Skličující ticho (S01E10)
Hrůzostrašné sny (S01E09)
Dvě bouřky (S01E06)
další epizody (7)
Malý Sheldon (TV seriál)
Zakrnělé dětství a luxusní konzerva oříšků (S02E10)
Uhlíková metoda datování a vycpaný mýval (S02E07)
Geniální protivník a sir Isaac Neutron (S02E02)
Elena z Avaloru (TV seriál)
A Lava Story (S02E14)
Zase máme plný dům (TV seriál)
President Fuller (S04E07)
2017 Mickey a závodníci (TV seriál)
Prezident v pořadí (TV seriál)
Bodnutí ocasem (S02E02)
Lazarus (S01E18)
Sto dnů (S01E15)
další epizody (5)
Zase máme plný dům (TV seriál)
Here Comes the Sun (S03E18)
My Best Friend's Japanese Wedding (S03E10)
Declarations of Independence (S03E03)
další epizody (4)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Píseň ve tvém srdci (S06E20)
Procitnutí (S06E17)
Tvrdší než ostatní (S06E11)
2016 Bizaardvark (TV seriál)
Elena z Avaloru (TV seriál)
All Heated Up (S01E03)
Prezident v pořadí (TV seriál)
Přísaha (S01E10)
Plán (S01E09)
Zrádce (S01E07)
další epizody (6)
Teachers (TV seriál)
Drunk Kiss (S01E06)
Zase máme plný dům (TV seriál)
Happy New Year Baby (S02E13)
Nutcrackers (S02E12)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Red Crone (S02E04)
Heart Me (S02E02)
CMND:\Crash (S01E02)
Pickle and Peanut (TV seriál)
Tajný život K.C. (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál) - herec, a.z.
Nimue (S05E07) - a.z.
Medvěd a luk (S05E06) - a.z.
Černá labuť (S05E01)
Upíří deníky (TV seriál)
Let Her Go (S06E15)
Stay (S06E14)
2014 The Bridge (TV seriál)
Eidolon (S02E10)
Městečko Záhad (TV seriál)
Maňásková opera (S02E04)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Mrtvý les (S15E12)
2013 Clarence (TV seriál)
Goodwin Games, The (TV seriál)
Mámou přes noc (TV seriál)
2012 Crash & Bernstein (TV seriál)
Pes a jeho blog (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Teens Wanna Know (TV pořad)

Fanoušci tvůrce