foto

Mckenna Grace

  • nar. 25.6.2006 (12 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (3)

  • - Při práci na seriálu Upíří deníky (od r. 2009) jí autorka knižní předlohy říkávala, že je mladou Meryl Streep. Po této události Mckenna doma shlédla některé filmy s herečkou Meryl Streep a prohlásila, že to byl ten nejlepší kompliment a doufá, že se s Meryl Streep někdy setká. (Janzic999)

  • - Kvůli lásce ke zvířatům je od 7 let vegetariánkou. (Janzic999)

  • Velký dar (2017)

    - Přestože malé školačce Mary mělo být ve filmu 7 let, její představitelce Grace Mckenna bylo v době natáčení už 10 let. (Nikitera)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Captain Marvel
Untitled Annabelle Project
2018 The Bad Seed (TV film)
2017 Amityville: Probuzení
Já, Tonya
Milovník po přechodu
Velký dar
2016 Den nezávislosti: Nový útok
Mr. Church
2015 Babysitter's Black Book (TV film)
Frankenstein
Genie in a Bikini (TV film)
Russell Madness
The Deadliest Gun
2014 Love Is Relative (TV film)
Suburban Gothic
2013 Goodbye World

TV seriály

2018 The Haunting of Hill House (TV seriál)
Silence Lay Steadily (E10)
Screaming Meemies (E09)
Witness Marks (E08)
další epizody (10)
Malý Sheldon (TV seriál)
Carbon Dating and a Stuffed Raccoon (S02E07)
A Rival Prodigy and Sir Isaac Neutron (S02E02)
2017 Mickey a závodníci (TV seriál)
Designated Survivor (TV seriál)
Sting of the Tail (S02E02)
Lazarus (S01E18)
One Hundred Days (S01E15)
další epizody (5)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Píseň ve tvém srdci (S06E20)
Procitnutí (S06E17)
Tvrdší než ostatní (S06E11)
2016 Bizaardvark (TV seriál)
Designated Survivor (TV seriál)
The Oath (S01E10)
The Blueprint (S01E09)
The Traitor (S01E07)
další epizody (6)
Teachers (TV seriál)
Drunk Kiss (S01E06)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Red Crone (S02E04)
Heart Me (S02E02)
CMND:\Crash (S01E02)
Pickle and Peanut (TV seriál)
Tajný život K.C. (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál) - herec, a.z.
Nimue (S05E07) - a.z.
Medvěd a luk (S05E06) - a.z.
Černá labuť (S05E01)
Upíří deníky (TV seriál)
Let Her Go (S06E15)
Stay (S06E14)
2014 The Bridge (TV seriál)
Eidolon (S02E10)
2013 Clarence (TV seriál)
Goodwin Games, The (TV seriál)
Mámou přes noc (TV seriál)
2012 Crash & Bernstein (TV seriál)
Městečko Záhad (TV seriál)
Pes a jeho blog (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

TV pořady

2012 Teens Wanna Know (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace