foto

Thierry Fortineau

  • nar. 9.2.1953
    Nantes, Loire-Atlantique, Pays de la Loire, Francie
  • zem. 8.2.2006 (52 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Gabriela
Nuit noire, 17 octobre 1961 (TV film)
2002 Tous les chagrins se ressemblent (TV film)
2000 Entre l'arbre et l'écorce (TV film)
1998 Le prince des imposteurs (TV film)
1993 Jules Ferry (TV film)
Porte du ciel, La (TV film)
1992 Fenêtre sur femmes (TV film)
Fille de l'air, La
Homme de ma vie, L'
1991 Le Brasier
Le trou de la corneille
Un coeur qui bat
1990 L´ami Giono: Ennemonde (TV film)
Rendez-vous au tas de sable
1989 Femme de papier (TV film)
Letní hra
Un tour de manège
Vent de galerne
1988 Argent, L' (TV film)
Dobrý den úzkosti
Doux amer
Peníze (TV film)
1982 Malesherbes, avocat du roi (TV film)
1976 Mysteres de Loudun, Les (TV film)

TV seriály

1998 Frères et flics (TV seriál)
1996 Amants de rivière rouge, Les (TV seriál)
1993 Des héros ordinaires (TV seriál)
Náš učitel (TV seriál)
Regards d'enfance (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1989 Condorcet (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
1981 Mon meilleur Noël (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Dokumentární

1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál) - vyp.
1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace