foto

Jan Rouiller

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 L'Auberge rouge
Taxi 4
2004 Confusion
Vous êtes de la région? (TV film)
2003 Train de 16h19, Le (TV film)
2002 Héritière, L' (TV film)
2001 Divin enfant, Le (TV film)
2000 Sur un air d'autoroute
1999 Quasimodo d'El Paris
1997 Colère d'une mère, La (TV film)
Cri du silence, Le (TV film)
Udavač
1996 Petit (TV film)
Une belle nuit de fête
Une femme contre l'ordre (TV film)
1995 Farinet, héros et hors-la-loi (TV film)
Zloděj a boxer
1994 André Baston contre le professeur Diziak
Passé sous silence (TV film)
1992 Arrête ton cinéma
Cahier volé, Le
Papa veut pas que je t'épouse (TV film)
Turbulences (TV film)
1988 Magická hlubina
1986 Mort un dimanche de pluie

TV seriály

2001 Commissariat Bastille (TV seriál)
1999 Sauvetage (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1998 Au coeur de la loi (TV seriál)
Poursuite du vent, La (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 Úžasná rodina (TV seriál)
Beaumont de père en fils (S03E03)
Nicolas s'en va-t-en guerre (S03E01)
1993 Rocca (TV seriál)
Úžasná rodina (TV seriál)
Dure, dure la rentrée (S02E03)
Bonnes et mauvaises surprises (S02E01)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Úžasná rodina (TV seriál)
Des jours ça rit, des jours ça pleure (S01E03)
Des vacances orageuses (S01E02)
1991 La grande collection (TV seriál)
1990 La vierge noire (TV seriál)
1989 Coplan (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Le Cimetière des durs (E23)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 The Radar
1992 Arrête ton cinéma

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 The Radar
1992 Arrête ton cinéma

Host

TV pořady

2006 On n'est pas couché (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky