foto

Vladimír Wittgruber

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2018 Dubček
2017 Špína
2014 Fair Play
Slovensko 2.0
2013 Zázrak

TV seriály

2018 Detektív Dušo (TV seriál)
Tvrdá výchova (E07)
Futbalista (E06)
Zmiznutá (E05)
další epizody (7)
Sestričky (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2015 Kolabs (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (12)
Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Sterilní pravda (E08)
Přiměřená obrana (E02)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ červeného hada (S01E04)
Případ zlaté smrti (S01E03)
Případ vysmátého muže (S01E02)
další epizody (4)
Nesmrtelní (TV seriál)
Projekt Alfa (E10)
Hon na legendu (E09)
Dlouhá cesta domů (E07)
další epizody (9)
2008 Obchod so šťastím (TV seriál)

TV pořady

2016 Tvoja tvár znie povedome (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace