foto

Vladimír Wittgruber

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2017 Špína
2014 Fair Play
Slovensko 2.0
2013 Zázrak

TV seriály

2018 Detektív Dušo (TV seriál)
Panenka Mária (E01)
2015 Kolabs (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (12)
Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Sterilní pravda (E08)
Přiměřená obrana (E02)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ petrolejového prince (S01E01)
Nesmrtelní (TV seriál)
2008 Obchod so šťastím (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace