foto

Gianna Gomez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nightmare Cinema
2016 One Halloween
2015 Baby, Baby, Baby
Catching Fireflies
2013 Tvoje tvář má můj hlas
2011 Jack a Jill

TV seriály

2017 Nová holka (TV seriál)
Glue (S06E15)
2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
Persistent Romeo (S01E05)
2014 Nicky, Ricky, Dicky a Dawn (TV seriál)
2012 Tulík a Týnka (TV seriál)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace