foto

Caleel Harris

  • nar. 19.4.2003 (17 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Husí kůže 2: Ukradený Halloween
2017 Baker's Man
Tree House Time Machine
2015 Heaven Sent
2014 Mysli taky jako chlap
2013 Pět příběhů šílenství (TV film)
2012 Mysli jako on

TV seriály

2019 Když nás vidí (TV seriál)
Part Four (E04)
Part Three (E03)
Part Two (E02)
další epizody (4)
2018 Castle Rock (TV seriál)
Romans (S01E10)
Henry Deaver (S01E09)
Past Perfect (S01E08)
další epizody (9)
2017 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Můžu dostat svědka? (S09E06)
2016 Hlasiťákovi (TV seriál)
2014 Kirby Buckets (TV seriál)
Nicky, Ricky, Dicky a Dawn (TV seriál)
Plamínek a čtyřkoláci (TV seriál)
Muži sobě (TV seriál)
Jude Awakening (S03E09)
2013 Sam & Cat (TV seriál)
2011 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Just Between Friends (S03E06)
Let Freedom Sing (S03E05)
A Fair to Remember (S03E04)

Host

TV pořady

2019 Oprah Winfrey Presents: When They See Us Now (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky