foto

Caleel Harris

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Husí kůže 2: Ukradený Halloween
2017 Baker's Man
Tree House Time Machine
2015 Heaven Sent
2014 Mysli taky jako chlap
2013 Pět příběhů šílenství (TV film)
2012 Mysli jako on

TV seriály

2018 Castle Rock (TV seriál)
Romans (S01E10)
Henry Deaver (S01E09)
Past Perfect (S01E08)
další epizody (9)
2017 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Můžu dostat svědka? (S09E06)
2016 Hlasiťákovi (TV seriál)
2014 Kirby Buckets (TV seriál)
Nicky, Ricky, Dicky a Dawn (TV seriál)
Plamínek a čtyřkoláci (TV seriál)
2013 Sam & Cat (TV seriál)
2012 Muži sobě (TV seriál)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace