foto

Dounia Sichov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Les Enfants d'Isadora
2018 Její práce
2015 Le moral des troupes
Odjezd
2013 Marussia

Dokumentární

2019 Partenonas
2013 Atlas

Herecká filmografie

Filmy

2017 Za světlem
2016 Boris bez Béatrice
I, Philip
2015 Ce sentiment de l'été
2013 Marussia
2010 Memory Lane
Šípková Růženka (TV film)

TV seriály

2012 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Únik (S04E04)
Nedostatek jídla (S04E02)
Vlak (S04E01)
2010 Marion Mazzano (TV seriál)
Enquêtes réservées (TV seriál)
Les Sanglots d'Hippocrate (S03E02)
Nováčci (TV seriál)
Corps étrangers (S04E08)

Producentská filmografie

Dokumentární

2017 Hladká kůže

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky