foto

Cody Simpson

  • nar. 11.1.1997 (23 let)
    Gold Coast, Queensland, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bláznivá plavba (TV film)
2013 Isolated

TV seriály

2015 Město žen (TV seriál)
Ples (S06E07)
2013 Mámou přes noc (TV seriál)
2011 Neuvěřitelné příběhy Bucketa a Skinnera (TV seriál)
So Random! (TV seriál)

Dokumentární

2020 Great Global Clean Up (TV film)

Hudební videoklipy

2012 Cody Simpson ft. Becky G - Wish U Were Here (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2015 Nickelodeon Kids' Choice Awards 2015 (TV pořad)
2014 2014 Young Hollywood Awards (TV pořad)
Nickelodeon Kids Choice Awards 2014 (TV pořad)
Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
2013 Radio Disney Music Awards (TV pořad)
Teen Choice Awards 2013 (TV pořad)
2012 Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012 (TV pořad)
2011 KARtv (TV pořad)
The Project (TV pořad)
2010 The Teen Choice Awards 2010 (TV pořad)
2009 Cupcake Wars (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2004 The Biggest Loser (TV pořad)
2003 Napálené celebrity (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
Vítejte doma! (TV pořad)
1994 Extra (TV pořad)
1991 E! News (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky