foto

Brennan Mejia

  • nar. 15.10.1990 (29 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Skate God
2010 Kaboom

TV seriály

2019 Supergirl (TV seriál)
Blood Memory (S04E11)
2015 Power Rangers Dino Charge (TV seriál)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Po zrození (S01E12)
Nakopni to (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Rio (S05E01)

Host

TV pořady

2012 Teens Wanna Know (TV pořad)
2009 Teen Choice Awards 2009, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky