foto

Benny Haag

  • nar. 1961
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Maria Wern - Ztracený chlapec
2008 Krasoplavci
2005 Den utvalde
1999 Gunnar Rehlin (TV film)
1996 Harald & Harald (TV film)
1988 Vargens tid
1986 Beskyddarna (TV film)

TV seriály

2011 Solsidan (TV seriál)
Fredde testar singellivet (S02E09)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
Maria Wern (TV seriál)
1999 Jakten på en mördare (TV seriál)
1998 Längtans blåa blomma (TV seriál)
1997 Kenny Starfighter (TV seriál)
OP7 (TV seriál)
1996 Sexton (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Dødelig kjemi (TV seriál)
1988 Xerxes (TV seriál)
1985 Vägen till Gyllenblå! (TV seriál)
1983 Farmor och vår herre (TV seriál)
Öbergs på Lillöga (TV seriál)
1982 Time Out (TV seriál)
1980 Lycka till (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky