foto

Džiró Šóno

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Taberu onna
2013 Kanryu (TV film)
2008 Jomei
2006 Tegami
1988 Iko ka modoro ka

TV seriály

2014 Joru no sensei (TV seriál)
2013 Onna to Otoko no Nettai (TV seriál)
2011 CO Ishoku Coordinator (TV seriál)
2010 GM: Odore dokutâ (TV seriál)
2008 Scandal (TV seriál)
2007 3 nen B gumi Kinpachi Sensei 8 (TV seriál)
Kodoku no Kake (TV seriál)
2006 Rondo (TV seriál)
2005 Konya hitori no Beddo de (TV seriál)
2004 Orenji deizu (TV seriál)
2003 Anata no Jinsei Ohakobishimasu (TV seriál)
2002 First Love (TV seriál)
2000 Beautiful Life (TV seriál)
Manatsu no Merry Christmas (TV seriál)
Quiz (TV seriál)
1999 LxIxVxE (TV seriál)
1997 Fukigen na kajitsu (TV seriál)
Saigo no Koi (TV seriál)
1995 Aishiteiru to itte kure (TV seriál)
1994 Chonan no Yome (TV seriál)
1993 Dare ni mo Ienai (TV seriál)
愛するということ (TV seriál)
1991 Jinan Jijo Hitorikko Monogatari (TV seriál)
Kekkon Shitai Otokotachi (TV seriál)
Papa to Nat-chan (TV seriál)
1989 Shibaura Investigation Agency (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Jomei

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky