foto

Šizuka Oiši

  • nar. 15.9.1951 (68 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Kaettekita Ie Uru Onna (TV film)
Šiawase no kioku (TV film)
2011 Second Virgin
2009 Nae noone kkongkkakji
2008 Maboroši no jamataikoku
2004 Shin New York Koi Monogatari (TV film)

TV seriály

2019 Ie uru onna no gjakušú (TV seriál)
2018 Dairen'ai (TV seriál)
2017 Totto-čan! (TV seriál)
2016 Contrail ~ Tsumi to Koi (TV seriál)
Ie uru onna (TV seriál)
2015 Garasu no Ashi (TV seriál)
Sekando Rabu (TV seriál)
2014 Kazokugari (TV seriál)
Zero no Shinjitsu (TV seriál)
2013 Otenki Oneesan (TV seriál)
2012 Cleopatra na onna tachi (TV seriál)
Suzuko no koi (TV seriál)
2011 Micu no adži (TV seriál)
2010 Sekando bajin (TV seriál)
2009 Gynae: Sanfujinka no onna tachi (TV seriál)
Mama wa mukaši papa datta (TV seriál)
2008 Joccu no uso (TV seriál)
Osen (TV seriál)
2007 Abarenbó mama (TV seriál)
2006 Kómjó ga cudži (TV seriál)
2005 Minna mukashi wa kodomo datta (TV seriál)
2003 Anata no Jinsei Ohakobishimasu (TV seriál)
2002 First Love (TV seriál)
2001 Handoku!!! (TV seriál)
2000 Ódorí (TV seriál)
1998 Days (TV seriál)
1996 Futarikko (TV seriál)
1995 Chonan no Yome 2 ・ Jikka Tengoku (TV seriál)
1994 Chonan no Yome (TV seriál)
1993 Tetteiteki ni Ai wa... (TV seriál)
Watashitte Busu Dattano (TV seriál)
1991 Depato! Natsu monogatari (TV seriál)
Mamatte Kirei!? (TV seriál)
Vingt-cinq ans ~marriage~ (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

1993 Watashitte Busu Dattano (TV seriál) - kniha

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky