foto

Marie-Pierre Casey

  • nar. 1937
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 La dame de chez Maxim (TV film)
2004 Daltoni
1998 Que la lumière soit !
1997 Baby-sitter Blues (TV film)
1993 Gourou occidental, Le (TV film)
1988 Palace (TV film)
Sortis de route
1985 Gros dégueulasse
Štědrovečerní večeře (TV film)
1983 Le nez à la fenêtre (TV film)
Partička
Thérèse Humbert (TV film)
Vražedné léto
Y a-t-il un pirate sur l'antenne?
1982 Bude to bolet
Tisíc miliard dolarů
1981 Guerre des insectes, La (TV film)
Nafta! Nafta!
Un chien de saison (TV film)
Viens chez moi, j'habite chez une copine
1980 Bankéřka
Des vertes et des pas mûres (TV film)
Dáma v nesnázích (TV film)
Rána deštníkem
1979 Dérobade, La
1976 Hippopotamours, L'
Milliardaire, Le (TV film)
1974 L'Ange de la rivière morte (TV film)
Mrak v zubech
On s'est trompé d'histoire d'amour
1973 Běží, běží po předměstí
Případ Dominici
1972 Humeur vagabonde, L'
1970 Cinéma de papa, Le
Peau de torpedo, La
Věci života
1967 Playtime
1960 Certains l'aiment... froide

TV seriály

2008 Duval a Moretti (TV seriál)
2003 Laverie de famille (TV seriál)
1995 Les Gromelot et les Dupinson (TV seriál)
1994 Les enfants de la télé (TV seriál) - herec, a.z.
Studio Gabriel (TV seriál)
1993 Cluedo (TV seriál)
1987 Marc et Sophie (TV seriál)
1982 Merci Bernard (TV seriál)
Paris-Saint-Lazare (TV seriál)
Épingle noire, L' (TV seriál)
1980 Incorrigibles, Les (TV seriál)
Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1979 400 coups de Virginie, Les (TV seriál)
1978 La filière (TV seriál)
Médecins de nuit (TV seriál)
1977 Dobrý den, pane Offenbachu (TV seriál)
1976 Jeux de 20 heures, Les (TV seriál)
1975 Une Suédoise à Paris (TV seriál)
1974 Un chat sous l'évier (TV seriál)
1973 Jeune Fabre, Le (TV seriál)
1972 Boussardel, Les (TV seriál)
Seize à Kerbriant, Le (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
1964 Abonent na lince U (TV seriál)
Top à... (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Champs-Elysées (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace