foto

Laurence Roy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Un beau dimanche
Vražedná sezóna: Pomsta podle Bible (TV film)
2012 Trois mondes
2011 Frères (TV film)
2007 L'enfant borne
2006 Les Amants du Flore (TV film)
Vize
1994 Rizika mládí
1980 Můj strýček z Ameriky

TV seriály

2013 Meurtres à... (TV seriál)
2010 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S03E12)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
Miss Harriet (S01E07)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky