foto

Gérard Ismaël

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Jako ryba na suchu
1997 After the Game
Řeč peněz
1995 Láska navzdory osudu (TV film)
1994 Strážce moudrosti (TV film)
1991 Lonely Hearts
1988 Několik dní se mnou
1986 Coeur du voyage, Le (TV film)
1985 Podivná policie
1982 Emmenez-moi au théâtre: Phèdre (TV film)
Une glace avec deux boules ou je le dis à maman
1981 Jedni a druzí
1980 Vivre libre ou mourir
1979 Les Héroïnes du mal
1978 Hombre objeto
1975 Mystère Frontenac, Le (TV film)
1974 Un bon patriote (TV film)

TV seriály

2007 O.C. (TV seriál)
The French Connection (S04E10)
1996 Aventures Caraïbes (TV seriál)
Cancoon (TV seriál)
1995 Land's End (TV seriál)
1992 Dangerous Curves (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1985 Maguy (TV seriál)
1983 Amours romantiques, Les (TV seriál)
The Hitchhiker (TV seriál)
1981 Les Uns et les autres (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1977 Dossiers: Danger immédiat (TV seriál)
1973 Les messieurs de Saint-Roy (TV seriál)
Provocateur, Le (TV seriál)

Dokumentární

1996 The Great War and the Shaping of the 20th Century (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace