foto

Naruhide Mizuta

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Montaju Sanoku en Jiken Kitan (TV film)
2006 Haruka naru Yakusoku (TV film)

TV seriály

2019 Zekkjó (TV seriál)
Šósecu ó (TV seriál)
2017 Gomen, aišiteru (TV seriál)
Love or Not (TV seriál)
2014 First Class (TV seriál)
Iryû: Team Medical Dragon 4 (TV seriál)
2013 Kjúmei bjótó 24dži 5 (TV seriál)
2012 Beautiful Rain (TV seriál)
2011 Micu no adži (TV seriál)
2010 Iryû: Team Medical Dragon 3 (TV seriál)
2009 Fumó čitai (TV seriál)
Kjúmei bjótó 24dži daijonki (TV seriál)
2008 Hachi wan daibâ (TV seriál)
2007 Iryû: Team Medical Dragon 2 (TV seriál)
2006 Irjú: Team Medical Dragon (TV seriál)
2005 Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
2003 Beginner (TV seriál)
2002 Long Love Letter: Hjórjú kjóšicu (TV seriál)
Ranči no džoó (TV seriál)
2001 Kabachitare (TV seriál)
Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
2000 Taiyo wa Shizumanai (TV seriál)
1999 Kiken na kankei (TV seriál)
Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky