foto

Georges Ser

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Obchod století (TV film)
1993 Le Don (TV film)
1991 Piège, Le (TV film)
1989 Dva
1986 On a volé Charlie Spencer!
États d'âme
1984 Mesrine
1982 Après tout ce qu'on a fait pour toi (TV film)
Serin du major, Le (TV film)
Sorcière, La (TV film)
1977 Borgia ou le sang doré, Les (TV film)
1976 Červený plakát
1975 Pays (TV film)
1972 Liberté surveillée (TV film)
1970 Le Temps de mourir

TV seriály

1984 Amours des années 50, Les (TV seriál)
1983 Amours romantiques, Les (TV seriál)
1982 Deuil en vingt-quatre heures (TV seriál)
Épingle noire, L' (TV seriál)
1981 Amours des années grises, Les (TV seriál)
Pause-café (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
1979 Roi qui vient du sud, Le (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1976 Adios (TV seriál)
1975 Grands détectives, Les (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
Messieurs les jurés (TV seriál)
1973 Moliére (TV seriál)
Ton amour et ma jeunesse (TV seriál)
1972 Les Rois maudits (TV seriál)
1969 Café du square (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1965 Facéties du sapeur Camember, Les (TV seriál)

Dokumentární

1981 Votre enfant m'intéresse

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace