foto

Nader Farman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Valentino
2012 Welcome Home
2009 Weet dat ik van je hou
Ženy bez mužů
2006 Jen žádnou paniku (TV film)
Shahram & Abbas (TV film)
1998 Famille de coeur (TV film)
1994 Tři barvy: Červená
1992 Pierre qui brûle (TV film)
1991 In the Eye of the Snake
1988 King of the Olympics: The Lives and Loves of Avery Brundage (TV film)
1986 Signé Renart
1982 Nuit du Fusecki, La

TV seriály

2016 Land Van Lubbers (TV seriál)
Vlucht HS13 (TV seriál)
2015 De Affaire (TV seriál)
De fractie (TV seriál)
2008 Roes (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1988 Hemingway (TV seriál)
Lance et compte II (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Le Cimetière des durs (E23)
Piège à flics (E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky