foto

Steve Gadler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Zbytek
2004 Slavíci v kleci
2002 Corto Maltese: Le etiopiche (TV film)
Corto Maltese: Les Celtiques (TV film)
1991 Cesta k bankrotu
1990 Mister Frost
1989 Francouzská revoluce (TV film)
1988 King of the Olympics: The Lives and Loves of Avery Brundage (TV film)
1986 Asterix v Británii
Léon Blum à l'échelle humaine (TV film)
Monte Carlo (TV film)
1985 Asterix a překvapení pro Cézara
1984 Až do září
Le bout du lac (TV film)
Princess and the Call Girl, The
1983 S.A.S. à San Salvador
Tajemství Selenitů
1981 Bunker, The (TV film)
Noires sont les galaxies (TV film)
1980 Les Borsalini
Věž rukojmí (TV film)
1979 Et la tendresse ? Bordel !
Lady Oscar
1977 Bobby Deerfield
1976 L'ordinateur des pompes funèbres
1971 No, sono vergine!
1969 Z
1967 L'Horizon

TV seriály

2003 Corto Maltese (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1988 Amies de Miami, Les (TV seriál)
Haute tension (TV seriál)
Hemingway (TV seriál)
1987 Napoleon a Josefína (TV seriál)
1986 Hříchy (TV seriál)
1985 Robo Story (TV seriál)
1984 Mistral's Daughter (TV seriál)
Sun Also Rises, The (TV seriál)
1982 Adieu aux as, L' (TV seriál)
1977 Rendez-vous en noir (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

1999 Svatyně přírody (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky