foto

Takeši Šibata

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Tómei na jurikago (TV seriál)
2017 Mi o Cukuši rjóričó (TV seriál)
2016 Keiseisaimin no otoko (TV seriál)
Nacume Sóseki no cuma (TV seriál)
2014 Zenrjoku rikon sódan (TV seriál)
2012 Taira no Kiyomori (TV seriál)
2009 Saka no Ue no Kumo (TV seriál)
2003 Kaettekita Locker no Hanako-san (TV seriál)
Megami no Koi (TV seriál)
2001 Hâto (TV seriál)
1998 Ten Urara (TV seriál)
1996 Hideyoshi (TV seriál)
1993 Karin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky