foto

Crille Forsberg

  • nar. 21.5.1966 (54 let)
    Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Charlie Says
2014 Kristy
2010 Cornelis
2006 Boží vůle
2000 Hur som helst är han jävligt död
1997 9 millimeter
Chock 4 - Liftarflickan (TV film)
Chock 6 - Det ringer (TV film)
Chock 7 - I nöd och lust (TV film)
Chock. Dödsängeln (TV film)
Chock. Kött (TV film)

TV seriály

2019 Dröm (TV seriál)
2017 Hassel (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2000 Herr von Hancken (TV seriál)

Hudební videoklipy

2016 David Bowie - Lazarus (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky