foto

Ines Baric

  • nar. 1968

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Abschiedslied (studentský film)
2005 Das Duo - Herzflimmern (TV film)
2003 Adam & Eva
Dario M. (TV film)
Randgruppe (studentský film)
1999 Stahlnetz - Der Spanner (TV film)
1998 König auf Mallorca (TV film)
1997 Der Kapitän - Im Vorhof der Hölle (TV film)
Heidengeld
1996 Ein Starkes Team - Kaviar Connection (TV film)

TV seriály

2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace