foto

Manfred Gorr

  • nar. 1953
    Merseburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Wie Feuer und Flamme
1999 Einfach raus (TV film)
1998 Abgehauen (TV film)
Heimatgeschichten - Ein rettender Engel (TV film)
1997 Aber ehrlich!
1996 Männer sind was Wunderbares - Eheprüfung (TV film)
1993 Geschichten aus der Heimat - Beziehungskisten/Teufelsbräute/Der Hundertjährige (TV film)
1990 Kleine Herr Friedemann, Der (TV film)
1989 Beteiligten, Die
Polizeiruf 110 - Der Wahrheit verpflichtet (TV film)
1987 Die Alleinseglerin
Erste Reihe, Die (TV film)
Schwur von Rabenhorst, Der
1986 Dům u řeky
Ernst Thälmann (TV film)
Hut des Brigadiers, Der
Volejte policii 110 - Každý den je jiný (TV film)
1984 Der Lude
1979 Addio, piccola mia

TV seriály

2006 SOKO Wismar (TV seriál)
Hundeleben (S04E10)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
Speciální jednotka (TV seriál)
2000 Puma - Bojovník s dobrým srdcem (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
Lov (S02E04)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Wenn Kinder flügge werden (S02E12)
Todesangst (S02E11)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Sardsch (TV seriál)
Tanja (TV seriál)
Wilde Zeiten (TV seriál)
1995 Kurklinik Rosenau (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1991 Luv und Lee (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Wegen Todesfall geschlossen (E128)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

1980 Klaus Störtebeker (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky