foto

Manfred Gorr

  • nar. 1953
    Merseburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Wie Feuer und Flamme
2000 Heimatgeschichten - Ein rettender Engel (TV film)
1999 Einfach raus (TV film)
1998 Abgehauen (TV film)
1997 Aber ehrlich!
1996 Männer sind was Wunderbares - Eheprüfung (TV film)
1993 Geschichten aus der Heimat - Beziehungskisten/Teufelsbräute/Der Hundertjährige (TV film)
1990 Kleine Herr Friedemann, Der (TV film)
1989 Beteiligten, Die
Der Staatsanwalt hat das Wort - Wegen Todesfall geschlossen (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Wahrheit verpflichtet (TV film)
1987 Die Alleinseglerin
Erste Reihe, Die (TV film)
Schwur von Rabenhorst, Der
1986 Dům u řeky
Ernst Thälmann (TV film)
Hut des Brigadiers, Der
Volejte policii 110 - Každý den je jiný (TV film)
1984 Der Lude
1980 Klaus Störtebeker (divadelní záznam)
1979 Addio, piccola mia

TV seriály

2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
Speciální jednotka (TV seriál)
2000 Puma - Bojovník s dobrým srdcem (TV seriál)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Sardsch (TV seriál)
Tanja (TV seriál)
Wilde Zeiten (TV seriál)
1995 Kurklinik Rosenau (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1991 Luv und Lee (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace