foto

Hiroši Jošino

  • nar. Japonsko
  • zem. 24.10.2014
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Hotaru no Hikari
2008 Myu no Anyo Papa ni Ageru
2006 Júki (TV film)
2004 Chichi no Umi, Boku no Sora (TV film)
2003 Futari (TV film)
1997 Hoshi no Kinka (TV film)

TV seriály

2014 Platonic (TV seriál)
2013 Kumo no Kaidan (TV seriál)
Saitó-san 2 (TV seriál)
Share House no Koibito (TV seriál)
2011 Kôkôsei resutoran (TV seriál)
2010 Hotaru no Hikari 2 (TV seriál)
Magerarenai Onna (TV seriál)
2009 Aišiteru (TV seriál)
Akahana no sensei (TV seriál)
2008 Ó! Mai gáru!! (TV seriál)
2007 Hotaru no Hikari (TV seriál)
2006 Primadam (TV seriál)
2005 Anego (TV seriál)
2004 Kanodžo ga šindžatta (TV seriál)
Koinu no warutsu (TV seriál)
2003 Suika (TV seriál)
2001 Šin hoši no kinka (TV seriál)
1999 Labyrinth (TV seriál)
1998 San Shimai Tantei Dan (TV seriál)
1996 Hoshi no kinka 2 (TV seriál)
1995 Hoshi no kinka (TV seriál)
Za Chefu (TV seriál)
1993 Jealousy (TV seriál)
1992 Hitori de Iino (TV seriál)
Kodomo ga Neta Ato de (TV seriál)
1982 An-čan (TV seriál)
1978 Necchû jidai (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace