foto

Naomi Zaizen

  • nar. 10.1.1966 (53 let)
    Óita, prefektura Óita, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ai uta: Jakusoku no nakuhito
Gekidžóban Final Fantasy XIV: Hikari no otósan
Inemuri Iwane
2018 Kazoku no hanaši
Perfect World: Kimi to iru kiseki
2016 Ranmaru: Kami no šita o mocu otoko
2015 Kaseifu wa mita! (TV film)
Kono Mystery ga Sugoi! (TV film)
2013 Enzai šikei (TV film)
2012 Akko to Bokura ga Ikita Natsu (TV film)
Gekidžóban Óran kókó hosutobu
Johii Sosakan Hara Maki Ageha (TV film)
Konshin
2010 Ashita mo mata ikite ikô (TV film)
2006 Taigan no kanojo (TV film)
2003 秋刀魚の味 (TV film)
2000 Poppugurûpu koroshiya
1998 Pro Golfer Oribe Kindžiró 5
1996 Pro Golfer Oribe Kindžiró 4
1995 Pro Golfer Oribe Kindžiró 3
1994 Pro Golfer Oribe Kindžiró 2
1993 Pro Golfer Oribe Kindžiró
1991 Bakumacu džúdžóden
Tenkawa densecu sacudžin džiken
1990 Best guy
Ten to Chi to
1989 Ai to Heisei no irootoko
Gokudó no onnatači: Sandaime ane
Shogun Iemitsu, Hikosa and Tasuke Issin (TV film)

TV seriály

2019 Keidži Zero (TV seriál)
Scarlet (TV seriál)
2018 Seigi no Se (TV seriál)
Survival Wedding (TV seriál)
2017 Onna džóšu Naotora (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2016 Kamogawa šokudó (TV seriál)
2015 Dekin no onna (TV seriál)
2014 Kazokugari (TV seriál)
2013 Gočisósan (TV seriál)
Kazoku no uradžidžó (TV seriál)
2012 Papadoru! (TV seriál)
Perfect Blue (TV seriál)
2011 Carnation (TV seriál)
Fake: Kjóto bidžucu džiken emaki (TV seriál)
Misaki Number One!! (TV seriál)
2010 Keišičó šissónin sósakan (TV seriál)
2005 Jošicune (TV seriál)
Tsumiki Kuzushi Shinso ~Ano Kazoku, Sono Ato No Higeki~ (TV seriál)
2004 Denchi ga kireru made (TV seriál)
Násuman ga juku (TV seriál)
2002 Nemurenu Yoru wo Daite (TV seriál)
Renai Hensachi (TV seriál)
2000 Quiz (TV seriál)
1999 Kyukyu Hato Chiryoshitsu (TV seriál)
Omizu no hanamiči (TV seriál)
1995 June Bride (TV seriál)
Station (TV seriál)
1994 Okane ga nai! (TV seriál)
1990 Sekai de Ichiban Kimi ga Suki (TV seriál)
Tokai no mori (TV seriál)
1985 Sukeban Deka (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace