foto

Hubert Noël

  • nar. 22.7.1924
    Le Havre, Haute-Normandie, Francie
  • zem. 2.12.1987 (63 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Dovolená snů
Stress
Un grand avocat (TV film)
1982 Bídníci (TV film)
1981 L'ange noir (TV film)
Madame Claude 2
1980 Věž rukojmí (TV film)
1978 The Gypsy Warriors
1977 Cauchemares
Le soleil se lève en retard
Panique
1976 Děvčátko, které bydlí na konci ulice
1967 Un auteur à succès (TV film)
1966 Homme de l'Interpol, L'
Trojitý kříž
1965 Devils of Darkness
Le roi Lear (TV film)
Past na Popelku
Un mari à un prix fixe
1963 Madame Sans Gêne (TV film)
1962 Les bonnes causes
Monsieur de 5 heures, Le (TV film)
1961 Amours célèbres
Ve službách krále
1960 Boulevard
La Morte Saison des amours
La caméra explore le temps: La nuit de Varennes (TV film)
The Enemy General
1959 Bel âge, Le
Hrbáč
Káťa
Marie Stuart (TV film)
Trois mousquetaires, Les (TV film)
1958 Cette nuit-là
1957 Nathalie
1956 Marie-Antoinette reine de France
Napříč Paříží
Si Paris nous était conté
1954 Le Chevalier de la nuit
Secret d'Hélène Marimon, Le
Si Versailles m'était conté
Červený a černý
1953 Madame de...
1952 Rideau rouge, Le
1951 Pan Fabre
Rozkošná Caroline
1949 Interdit au public

TV seriály

1986 Crossings (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
1982 Taijó no ko Esteban (TV seriál)
1980 Petit déjeuner compris (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1969 Fortune (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Rytíř Bouřka (TV seriál)
1965 Belphégor (TV seriál)
1962 Inspektor Leclerc (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace