foto

Ferran Audí

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 14 Days with Victor
2008 Sin Límites
2006 Gepardí kočky 2 (TV film)
2005 Projecte Cassandra (TV film)
Teresa y los no muertos
Vorvik
2004 Iris
Tvář teroru
2001 Carles, príncep de Viana (TV film)
1992 Zabít Elizabeth
1988 Luces y sombras

TV seriály

2019 Undercover (TV seriál)
2016 Hooten a Lady: Lovci pokladů (TV seriál)
2011 Kubala, Moreno i Manchón (TV seriál)
2010 La Riera (TV seriál)
2005 Ventdelplà (TV seriál)
2004 Porca misèria (TV seriál)
2001 Temps de silenci (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1994 The Knock (TV seriál)
1992 Dangerous Curves (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)
Temná spravedlnost (TV seriál)
1990 El C.I.D. (TV seriál)
Kinsey (TV seriál)
1982 Teatre (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace